top of page
beer1.jpg

Veel gestelde vragen

Welkom bij de Memorybear.nl FAQ-pagina. Vind hier de meest gestelde vragen over het bestellen van een unieke Memory Bear.

Wat is een Memory Bear?

Een Memory Bear is een handgemaakte teddybeer gemaakt van dierbare kledingstukken, doordrenkt met jouw persoonlijke herinneringen. Het is een knuffelbaar eerbetoon aan geliefden en bijzondere momenten.

Welke stoffen/kledingstukken zijn te gebruiken voor een beer?
Je kunt vrijwel elk kledingstuk gebruiken dat een speciale betekenis voor je heeft. Denk aan babykleertjes, overhemden, jurken of zelfs stoffen die een verhaal vertellen. Het belangrijkste is dat de stoffen niet rekbaar zijn. Een beetje stretch mag wel, maar liever geen t-shirts of gebreide stoffen.
 

Hoeveel kledingstukken is er nodig voor een beer?
Aan circa vier kledingstukken van een volwassene hebben wij genoeg om een beer te maken. Denk aan ongeveer 1 bij 1 meter stof. 

Kan ik mijn voorkeuren aangeven voor kleuren en stijl?
Dat mag zeker, maar wij denken ook graag met je mee. Heel veel verschillende patronen in het gezicht van de beer kan bijvoorbeeld heel druk worden. Probeer een balans te vinden tussen effen stoffen en stoffen met een motiefje. Je kunt jouw voorkeuren voor kleuren, stoffen en accessoires aangeven in het tekstveld van het bestelformulier.

 

Kan ik zelf kiezen welke kleur ogen mijn beer krijgt?
Ja, je kunt op het bestelformulier aangeven of je beer blauwe, bruine, groene of oranje/gele ogen moet krijgen.

Hoe lang duurt het voordat mijn Memory Bear klaar is?
De productietijd varieert, maar we streven ernaar om je unieke Memory Bear binnen de opgegeven levertijd te produceren en te verzenden. De geschatte levertijd wordt bij het plaatsen van je bestelling meegedeeld. Reken op ongeveer 30 dagen na het ontvangen van de stoffen.


Wat als ik mijn bestelling wil annuleren? Annulering is mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Zijn de Memory Bears geschikt voor kinderen?
We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen en zorgen ervoor dat alle bevestigingen stevig zijn vastgemaakt, maar het is en blijft handwerk. Intensief gebruik kan schade veroorzaken. Memory Bears zijn niet geschikt voor baby's en kleine kinderen.
 

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?
Dat zouden wij verschrikkelijk vinden. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Als er problemen zijn met je bestelling, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bij Memorybear.nl staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een knuffelbaar aandenken dat voor altijd gekoesterd zal worden. 🧸💖

bottom of page