top of page

Over ons

De Zeemeermin is als viskraam een gevestigde naam in Zandvoort. 

Allebei geboren en getogen in Zandvoort zijn wij sinds 2002 samen trotse eigenaar van ons eigen mobiele vitrinerestaurant op de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Samen met ons team zijn wij dagelijks in de weer om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle vis en onze broodjes worden vers gebakken in de kar. En uiteraard wordt ook iedere haring vers voor u gesneden, pas nadat u deze hebt besteld. 

Daarnaast is De Zeemeermin ook hét adres voor goed verzorgde en royaal belegde visschotels. Ideaal voor als u bezoek krijgt, maar ook heerlijk om lekker zelf op te eten. 

We zien u graag op de Zandvoortse boulevard.

 Patrick & Mandy Berg

 
 

Ons Team

 

De Zeemeermin zou niet hetzelfde zijn zonder ons vaste team. 

Wij stellen onze collega's graag aan u voor: 

 

Mads

Bram

Lois

Rion en 

Nick

vindt u regelmatig op de kar.

 

En Kewan (hij noemt zichzelf liever K1) werkt voor ons achter de schermen om onze mooie loods en viskar in perfecte staat te houden. 

 

Deze harde werkers zetten zich samen met ons dagelijks in dat het u aan niks ontbreekt. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over ons of onze producten dan horen wij dit heel graag van u.  

 

 

Producten

 

Onze warme producten worden ter plaatse voor u gebakken in plantaardige raapolie. Deze olie verversen wij dagelijks. Alleen zo kunnen wij garant blijven staan voor de hoogste kwaliteit gebakken vis en snacks. Wij vinden het niet onbelangrijk om te benoemen dat wij één van de weinige vis & snack verkooppunt zijn die gebruikmaken van een dubbele bakwand. Dat wil zeggen dat de vis en snacks apart gebakken worden.

 

Naast vis verkopen wij dus ook vers gebakken broodjes, snacks en koud- en warme dranken. Bekijk hier ons assortiment.

 

Ons credo is: Vriendellijke bediening en vriendelijke prijzen. 

Wereledrecord haringhappen

Op 19 juni 2015 is een lang gekoesterde droom van ons in vervulling gegaan. Samen met onze 6 collegae visventers hebben wij het wereldrecord Haringhappen verbroken. Maar liefst 1500 personen hapten, onder toeziend oog van een notaris, op het Raadhuisplein in Zandvoort tegelijkertijd een haring. Een prestatie waar wij nog steeds erg trots op zijn. 

bottom of page